Meest gestelde vragen

Op deze pagina staan veel gestelde vragen over Huizen-Itali?.
Staat uw vraag er niet bij? Stuur deze dan naar: info@huizen-italie.nl.

Ja. Als Nederlandse onderneming zijn wij verplicht om BTW te berekenen en af te dragen aan de Nederlandse staat. Indien u een buitenlandse onderneming drijft, u dient hier voor bij de Italiaanse Kamer van Koophandel en Italiaanse Belastingdienst te zijn ingeschreven, mogen wij u een factuur verzenden waarbij de BTW niet berekend wordt.
De BTW wordt in dat geval aan u verlegd. In die situatie zal u dus alsnog BTW verschuldigd zijn aan de Italiaanse overheid.
Om in aanmerking te komen voor een factuur zonder de BTW ontvangen wij graag uw Italiaanse BTW nummer. In alle andere gevallen zijn wij verplicht de omzetbelasting aan u te berekenen. Deze zal u terug vinden op uw factuur.
Wanneer u uw wachtwoord of loginnaan vergeten of kwijt bent dan kunt u deze weer verkrijgen via deze pagina.
Ja. Wanneer u wilt overstappen van advertentietype, bijvoorbeeld van een gratis naar een uitgebreide advertentie dan is dit geen probleem. Via deze pagina kunt u uw wijziging doorgeven.
Opzeggen van een abonnement is eenvoudig en kan via deze site on-line via "Opzeggen". Na uw opzegging zult u hiervan een email ontvangen ter bevestiging.
Nee. Alle abonnementsvormen, met uitzondering van een gratis advertentie, hebben een looptijd van de minimale duur van één jaar.
Eén maand voor het aflopen van uw abonnement ontvangt u van ons een email. U kunt dan zelf aangeven wel of niet verder te adverteren voor de komende periode.
Uw abonnement wordt dus niet stilzwijgend automatisch verlengd.
Een aantal dagen na uw bestelling zult u per e-mail de factuur ontvangen als PDF bestand. Heeft u geen Acrobat reader kunt u deze hier downloaden. U hoeft dus vooraf niets te betalen. Woont u zelf in Nederland, dan ontvangt u de factuur ook per post. U kunt de factuur zelf overmaken maar u kunt ook gebruik maken van de link in de mail. U kunt de factuur dan heel gemakkelijk via uw eigen bank voldoen, bijvoorbeeld via iDeal, Mastercard of Visa.
Als nieuwe uitgebreide adverteerder komt u na aanmelding, en vullen en activeren van uw advertentie, altijd bovenaan in de zoekresultaten terecht wanneer uw advertentie voldoet aan het zoekcriteria.
Iedere dag wordt de volgorde van de zoekresultaten automatisch aangepast en schuift uw advertentie een stukje naar onder. Minimaal 4 keer per jaar zal uw advertentie bovenaan komen te staan(1e pagina). Deze manier van tonen geeft alle uitgebreide adverteerders gelijke kansen wat betreft vindbaarheid en verhuurkansen. Gratis advertenties worden altijd onder de uitgebreide advertenties getoond.
Ja, wanneer u geen digitale foto's heeft maar wel gewone, kunt u deze kosteloos door ons laten inscannen, zodat deze digitaal worden en op uw advertentie gezet kunnen worden. U stuurt uw foto's per post naar ons op, en zodra wij deze gedigitaliseerd hebben sturen we deze weer per post terug. Per email ontvangt u de digitale versies van uw foto's.
De gratis service geldt alleen voor betaalde diensten.
Wanneer u wel in het bezit bent van digitale foto's dan zijn er een aantal criteria waaraan deze dienen te voldoen alvorens de foto's te kunnen gebruiken voor uw website / advertentie, namelijk:

- Alleen foto's van het JPG of JPEG formaat.
- Maximale foto formaat is 2400 x 1600 pixels.
- Maximale foto grootte is 3mb per stuk.
- Bij voorkeur de fotoverhouding 3:2 gebruiken. (Breedte x Hoogte)

Heeft u bijvoorbeeld digitale foto's van het GIF of TIF formaat, dan dienen deze geconverteerd te worden naar het JPG formaat. Dit kunt u zelf doen met bijna ieder fotobewerkingsprogramma (zoals Paint), daar kunt u veelal ook de maat in pixels aanpassen. Wanneer u niet over een dergelijk fotobewerkingsprogramma beschikt, kunt u uw digitale foto's per e-mail sturen naar info@huizen-italie.nl. Wij converteren uw foto's en sturen deze per email weer terug zodat u uw foto's gewoon kunt gebruiken. Deze service is gratis.

Ja, een gratis advertentie is echt geheel gratis en dus zonder enige financiële verplichting. U zult dan ook geen factuur van ons ontvangen. Het enige dat wij als tegenprestatie van u vragen dat is het plaatsen van onze banner op uw website.
Verder stemt u er mee in dat wij u zo nu en dan per mail op de hoogte mogen brengen van nieuws en/of aanbiedingen van onze diensten.
Wij zullen uw gegevens nimmer gebruiken voor andere doeleinden dan onze eigen diensten of uw gegevens aan derden verstrekken.
Ja, particulieren en bedrijven kunnen adverteren. U kunt zelf binnen uw advertentie aangeven wat voor type (particulier of bedrijf) verhuurder u bent zodat de huurder dit weet.
Ja, de hoeveelheid accommodaties en dus advertenties is onbeperkt. Voor de gratis advertenties geld een maximum van drie advertenties per klant/adres. U mag per accommodatie slechts één gratis advertentie aanvragen.
Voor gratis adverteerders zonder website als promotiemiddel maken we een uitzondering, zij zijn dus niet verplicht een banner te plaatsen.
Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste ervaring te geven. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.   Sluiten